Start wekelijkse open-atelierdagen op woensdag 9 maart

Boekbindcentrum Echten start weer met de inmiddels traditionele open atelierdag! Vanaf 9 maart organiseren Tanja en Aaldert van Boektotaal iedere woensdag een dag waarop beginnende en gevorderde boekbinders in het boekbindcentrum terecht kunnen om hier te werken aan eigen projecten. Aaldert en Tanja zijn daarbij uiteraard van harte bereid om tips of begeleiding te geven.

Om deel te nemen kunt u gebruikmaken van een knipkaart die verkrijgbaar is in Boekbindcentrum Echten. Een dagdeel van 3 uur is één knipje. Een kaart met 10 knipjes kost €150, een los dagdeel bedraagt €17,50.

Tevens geldt er een uitprobeeractie op woensdag 9 en 16 maart, waarop u slechts €10 voor een dagdeel betaalt. Eerder aangeschafte kaarten via Matje Hummel kunt u ook gewoon blijven gebruiken; deze zijn nog steeds geldig.

Inschrijven voor deelname aan de open-atelierdagen is niet nodig. U bent iedere woensdag van harte welkom om langs te komen. Dit kan in twee tijdvakken: van 10:00 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 16:30 uur.

We hopen u snel weer te mogen zien om er samen gezellige en leerzame dagen van te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.